ACADEMIC REGULATION AND DATA SUPPORT OFFICER

1. Document Management System

Salah satu tugas dari Academic Administration and Development Staff adalah mengelola dokumen-dokumen manajemen pendidikan. Adapun dokumen-dokumen tersebut meliputi standar, manual, pedoman, instruksi kerja, dll. Dalam melakukan tugas ini, Academic Administration and Development Staff bekerjasama dengan Planning and Evaluation Supervisor dan Final Project and Graduation Supervisor dalam melakukan perumusan dokumen-dokumen tersebut.

1. Pengelolaan Administrasi Manajerial BAA

Pengelolaan administrasi manajerial BAA adalah mengelola dokumen-dokumen BAA yang berkaitan dengan sistem manajemen BAA, seperti perumusan renstra BAA, mempersiapkan dokumen-dokumen audit internal dan eksternal, mengelola data borang, kalender akademik dsb. Pengelolaan administrasi manajerial BAA dibantu oleh Final Project and Graduation Supervisor, Planning and Evaluation Supervisor, dan Head Office of the Registrar dalam melakukan kebijakan-kebijakan atau keputusan-keputusan

1. Pengelolaan Informasi Akademik

Academic Administration and Development Staff juga bertanggungjawab memberikan informasi akademik. Informasi akademik ini disampaikan baik ke civitas akademik Universitas maupun ke suluruh mahasiswa Universitas Ciputra. Dalam hal ini, Academic Administration and Development Staff bertanggungjawab atas pengelolaan website BAA dan menyebarkan informasi melalui website tersebut. Selain website BAA, Academic Administration and Development Staff juga mengelola informasi akademik yang disampaikan melalui SMS blast, seperti reminder KRS, reminder status mahasiswa.

1. Document Managent System

Academic Regulation and Data Support Officer is managing academic management document. The documents are standart, manual, guidelines, work instruction, etc. Academic Regulation and Data Support work with Planning and Evaluation Section Head and Final Project and Graduation Section when making those documents.

1. Managing BAA Administration Managerial

Managing BAA administration managerial is to manage BAA management documen such as strategic planning, preparing internal and external audit document, managing accreditation data, academic calendar, etc. Academic Regulation and Data Support Officer work with Planning and Evaluation Section Head, Final Project and Graduation Section, and Head, Office of the Registrar in order to make decision of academic policy

1. Managing Acadmeic Information

Academic Regulation and Data Support Officer responsible to share academic information to academic civitas and students. Academic Regulation and Data Support Officer also responsible to manage BAA official website. Besides, Academic Regulation and Data Support Officer responsible to share academic information by using SMS Blast such as study registration reminder and student academic status reminder.